söndag 15 april 2012

Bjärsmyr vänder hemåt?

Efter månader av uteblivna löner har nu Mattias Bjärsmyr tröttnat på situationen i hans grekiska klubb Panathinaikos och valt att ställa klubben inför rätta i hopp om att få ut de uteblivna lönerna, vilket enligt uppgifter ska röra sig om så mycket som 8 miljoner kronor. Han uppger även för grekisk press att han vill häva sitt kontrakt i förtid, som sträcker sig över säsongen 2013. Ont om speltid förra säsongen gjorde så att han lånades ut till den norska storklubben Rosenborg. Efter återkomsten har han fått mer och mer speltid men den hårt ansträngda ekonomin i klubben har gjort situationen för den 26-årige mittbacken ohållbar.

Efter en knackig inledning i Allsvenskan och ett svagt försvarsspel letar nu IFK Göteborg efter förstärkningar till backlinjen. Mattias har i tidigare intervjuer uppgett att han gärna fortsätter sitt proffsäventyr utomlands men frågan är hur han ställer sig till ett erbjudande från storsatsande Blåvitt. 

"Vi har inte fått några indikationer på att han vill komma hem, men skulle vi få det är det klart vi skulle sätta oss ner och prata. Han är vår spelare och klart det skulle vara intressant" - Håkan Mild

Enligt uppgifter till Göteborgs Posten kommer Håkan Mild att kontakta Mattias Bjärsmyrs agent Martin Dahlin under veckan som kommer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar