lördag 16 juni 2012

Utsikten segrade, men Qviding förlora

Utsikten fortsätter imponera stort som nykomlingar och idag besegrades topplaget Oddevold på Ruddalen.

Mihael Jevtic inledde målskyttet redan efter åtta minuter, men efter en halvtimmes spel kvitterade Johan Patriksson för gästerna. Tre minuter därpå gjorde Erik Svensson 2-1 och precis innan halvtidsvilan skulle Jevtic gjort 3-1, men han fick ”för mycket tid att tänka” när han kom fri, enligt liverapportören. Sju minuter in i andra halvlek lyckas Oddevold återigen kvittera och ännu en gång är det den glödheta Patriksson som gör målet. Hemmalaget viker inte ner sig för detta och tio minuter därpå gör Jevtic sitt andra mål för dagen. Matchen slutar 3-2 och Utsikten har nu två raka segrar mot mycket kvalificerat motstånd. Mihael Jevtic och Erik Svensson (fem mål var) har stått för tio utav Utsiktens elva mål. Lika många mål som hela UBK producerat har Oddevolds Johan Patriksson nu gjort och om exakt två veckor är det dags för Leinar och Jonsson att försöka stoppa hans framfart.

Matchens spelare för UBK blev (som vanligt) John Andersson.
***
Qviding hade en 1-0-ledning i matchen borta mot Norrby tills tio minuter återstod av ordinarie tid, då vände boråsarna på steken och vann med till slut med 2-1. Alexander Vrebac gjorde 1-0, men Henrik Svedberg och Alen Krasniqi såg till att Norrby tog en värdefull trepoängare i bottenstriden. Ruskigt tung förlust för Bosko Orovics gubbar.