söndag 8 juli 2012

GAIS mardröm fortsätter

GAIS fortsätter ha det svårt. Idag blev det visserligen en poäng borta mot Gefle, men det imponerar föga.

Matchen blev mållös och var ganska intetsägande. Wanderson har ett mål inne, men det döms bort för hands (eller var det offside?). Celik skjuter därefter en fint skott rakt i ribban, men närmare än så kommer inte göteborgarna. Gefle är nära mål två gånger, men Bernhardsson hade inte siktet inställt idag och tur var väl det.

Det här var en riktigt tråkig match. Varken GAIS eller Gefle är några höjdarlag offensivt och matchens behållning är väl Celiks ribbskott. Tar Blåvitt poäng imorgon är det fortsatt sex poäng upp till säker match för Axén och hans gäng, men just nu känns det som att det blir Gefle, Örebro och GAIS som gör upp om kvalplatsen i år. GAIS har otroligt svårt att göra mål och det är verkligen sjukt med tanke på att man har både Celik och Wanderson i truppen.

Jag tycker fortfarande att Axén borde avgå, ingenting blir ju bättre. Celik sa efter matchen att det ”kommer släppa”, men kommer det verkligen att göra det? Jag tvivlar, GAIS behöver förändring. GAIS är i desperat behov av nytt tänk. 

Kollade spelschemat och nu väntar ett dubbelmöte mot Malmö och AIK hemma för GAIS. Jag skulle bli chockad om GAIS ens tar ett poäng i något av dessa möten.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar