fredag 20 april 2012

Notiser

IFK Göteborg lägger ner sin skola Änglagårdsgymnasiet. De 17 elverna som går på skolan kommer nu istället att få flytta till idrottsgymnasiet Aspero. VDn för IFK Göteborgs gymnasium är dock diffus i sina svar till Göteborgs Posten.

- Jag vill inte säga att vi lägger ner. Vi flyttar över verksamheten på Aspero för att säkerställa kvaliteten och den långsiktiga hållbarheten, säger skolans vd, Ralf Lilja.

**
Örgrytes högerback Christoffer Bengtsson ådrog sig i samband med en träning inför premiären mot Skövde i måndags en ledbandsskada i foten. Han är därför inte tillgänglig för spel i morgondagens match mot Karlstad. Det är för tidigt att säga hur länge han blir borta, men troligtvis är han tillbaka i träning nästa vecka. Högerbackarna i ÖIS anses vara en bristvara och hans ersättare ute på högerflanken väntas bli den unge Joakim Hall. I övrigt så finns GAIS lånet Johan Pettersson att tillgå som högerback, men hans naturliga position är på mittfältet. En införtext till matchen ÖIS-Karlstad kommer imorgon.

**
I en intervju i dagens DN avslöjar den före detta ÖIS tränaren Erik Hamrén att när han skulle göra sitt val av players manager så stod det mellan Marcus Allbäck (som fick rollen) och Johan Mjällby.


-Jag kom på Johan Mjällby och Marcus Allbäck. Och det blev Marcus jag ringde och frågade eftersom jag haft honom senast (i Örgryte 1998-2000)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar