lördag 21 april 2012

ÖIS fixar Göteborgs första trea

Förutsatt att Hisingen inte tillhör Göteborg, så är det Örgryte som tar Göteborgs första trepoängare den här säsongen. Starka 4-1 borta mot Karlstad BK.

Första målet nickade Johan Hedman in i nionde minuten, Jakob Lindström satte tvåan på straff och Björkeryd pangade dit en drömfrispark till 3-0 precis innan halvtidsvilan. Noajnes nickade sedan in reduceringen med 30 minuter kvar, men mycket närmare än så kom inte hemmalaget. Istället dunkade Emil Karlsson in 4-1 med sekunder kvar av matchen.

Örgrytes mittfält var nyckeln till segern idag. Mycket bra match av framförallt Lindström (undra hur länge han får vara kvar i ÖIS?). Måste även lyfta fram Emil Karlsson, som är involverad i mycket och har inlett säsongen på bästa sätt. Abrahamsson håller som vanligt en mycket hög lägsta nivå och är urstark i boxen. Försvaret var många gånger darrigt och det är definitivt något ÖIS måste jobba på om man vill ta direktplatsen upp i år. Wallén, som såg riktigt bra ut på försäsongen, har fortfarande en del kvar att bevisa.

Riktigt roligt att så många öisare tog sig till Karlstad idag, över 2000 mot Bunkeflo nästa söndag?

Edit: Verkar inte som att det var "Seb" som gjorde 4-1, utan Emil Karlsson. Tre mål på två matcher för hans del nu då.