lördag 21 april 2012

Inför Karlstad-ÖIS

6 grader celsius och växlande molnighet. Det är vad meteorologerna tror om vädret på Tingvalla IP idag. ÖIS kommer med en så gott som fulltalig trupp bortsett från Christofer Bengtsson och GAIS-lånet Johan Pettersson, som har åkt på en magsjuka. Spelbolagen ser Örgryte som favoriter i dagens match med ett odds kring två gånger pengarna. Det gör även en i övrigt mycket förtegen assisterande tränare Jonas Karlén när Straffpunkten kontaktar honom inför matchen. Han håller hårt på sekretessen kring startelvan, men troligen blir det inga större förändringar jämfört med matchen mot Skövde i måndags. Inte heller någon resultat vågar han sig på att gissa, men han tror på vinst och att Oscar Wallén avgör. Han förväntar sig att ÖIS ska vara det spelförande laget, samtidigt som han inser att det kommer bli en tuff match då Karlstad kommer vara på tårna.

För många lag, även Karlstad, är det årets match när anrika Örgryte IS kommer på besök. Det ger hemmalaget lite extra tändvätska, något som även Karlstads tränare Stefan Jacobsson nämner i en intervju med klubbens officiella hemsida. Det kommer med största sannolikhet bli en tuff drabbning på Tingvalla idag. 


Bild: Sambadefensiv
Här är uppställningen ÖIS-bloggaren Felix Jonsson tror att laget ställer upp med i eftermiddag. Skillnaden från premiärmatchen är alltså att Johan Pettersson utgår, Holländer kliver ut på kanten och "Seb" tar plats bredvid Jakob Lindström centralt.

Straffpunkten kommer att analysera och kommentera i viss grad via Twitter. Följer gör ni oss här. Matchen drar igång kl 15:00

0 kommentarer:

Skicka en kommentar