söndag 22 april 2012

Söndagsstatistik

Publiksnitten för Göteborgs sex största lag
Lite annan statistik:

-Hade en fotbollsmatch bara varat i 45 minuter i årets allsvenska hade IFK Göteborg legat på plats 4 med 8 inspelade poäng och 0 insläppta mål

-Skulle man däremot bara räkna de sista 45 så hade Häcken legat trea.

-Hannes Stiller har startat samtliga IFK Göteborgs matcher (4) på bänken, men har senare fått hoppa in. Det gör att han hamnar på en delad andra plats i tabellen för inbytta spelare.

-Daniel Sobralense, Martin Ericsson, Robin Söder och Jakob Olsson tillhör dem spelarna som redan har blivit utbytta 3 gånger i årets allsvenska.

- René Makondele leder straffskytteligan med 2 fullträffar. I övrigt är det bara IFK Norrköpings Shpetim Hasani som har gjort mål på straff, det efter den tveksamma handsituationen mot IFK Göteborg.

- BK Häcken har dubbelt i toppen av poängligan, Waris och Makondele delar förstaplatsen med Åtvidabergs Viktor Prodell, som för övrigt också leder skytteligan.

-Det har bara blivit två frisparksmål på 37 spelade matcher i årets Allsvenska. Det betyder att det bara blir frisparksmål i 0,5 promille av matcherna (0,05%). Målen har Djurgårdens Joona Toivio och Åtvidabergs Jesper Arvidsson gjort.

-Wanderson Do Carmo är den spelare som har fått med sig flest antal frisparkar (16 stycken).

-Blåvitts Waehler och Häckens Östberg tillhör de fyra spelare som orsakat varsin straff hitintills den här säsongen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar