tisdag 17 april 2012

U21 Derby

I eftermiddag kl 17:00 är det dags för U21 "Derby" mellan Häcken och IFK Göteborg på Hjällbovallen. Bägge lagen kommer med intressanta trupper till matchen och allt tyder på att det kommer bli en tuff och jämn kamp. Häcken ställer följande lag på banan:

En uppställning som innehåller många namn som slåss för att få speltid i A-truppen. Hernandez är tillbaka efter långt och lyckat OS kval med Honduras. Efter en inte allt för lyckad försäsong så verkar han nu har hittat formen i landslagströjan, det som återstår att se är om han lyckas bibehålla samma skärpa på Hjällbovallen i eftermiddag. En annan som har en del att bevisa är Andreas Drugge som inför säsongen plockades in från Blåvitt. Andra spännande namn är; Jesper Westermark, Vasques (tillbaka efter skada) och Zuta på vänsterbacken.

Blåvitt ställer upp med följande lag:

Som synes ett något yngre lag än vad Häcken ställer upp med om man bortser från Hannes Stiller. Håll ögonen på Azulay som ligger och lurar i vassen efter sitt genombrott. Ett frågetecken är hur Lund har tacklat han tuffa säsongsinledning efter den svaga insatsen mot Syrianska i Södertälje. Två andra att hålla ögonen på är Moberg Karlsson och Joel Allansson som krigar för att få speltid i A-truppen.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar