fredag 11 maj 2012

Ropa inte hej..

Häcken imponerar just nu, helt klart, men ropa inte hej förrän man kommit över bäcken. Laget har ändå mött relativt beskedligt motstånd (vet inte hur jag ska kategorisera MFF-matchen) och förlorat i de lite tuffare matcherna mot IFK och KFF. På söndag kommer vi få se om Häcken är en guldaspirant eller inte.
***
Makondele däremot har redan hoppat över bäcken, sagt hej och sprungit flera mil därifrån. Denne kongoles är något alldeles extra och förtjänar all uppmärksamhet. Frågan är om han är en av de bästa värvningarna på 2000-talet i svensk fotboll? Och när vi ändå snackar värvningar, frågan är om Sobralense är en större flopp än Brolin var i Leeds? Jag vet om att det finns folk som inte gillar att det kastas så mycket skit på honom, men ärligt talat, med den lönen han får så ska han prestera. Det här är inget jävla dagis.
***
Det regnade alltså in i Gefles omklädningsrum igår, vilket gjorde att de fick byta om i ishallen bredvid. Natur- eller konstgräs på Nya Rambergsvallen?
***
Man ska väl inte räkna bort IFK Göteborg från guldstriden riktigt än, men förlorar man hemma mot MFF på måndag blir det till att satsa på topp fem i år. Jag har en ganska bra känsla för Blåvitt-vinst, så länge Stahre kan ta ut en riktig startelva, dvs ingen Sobra och ingen Söder.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Rätt talat angående Söder och Sobra, mer Allanson tack!

Skicka en kommentar