onsdag 13 juni 2012

Blåvitt kryssade mot Rosenborg

Göteborg fick sämsta möjliga start på matchen i Halmstad och redan efter tre minuter gjorde Rade Prica 1-0 för norrmännen. Blåvitt replikerade snabbt och två minuter senare var ställningen kvitterad. Farnerud är först på ett inlägg, slår till på volley och gör mål. Ett mycket vackert mål, enligt liverapportören på ifkgoteborg.se. Blåvitt tog över taktpinnen i matchen, men efter sjutton minuter gör Rade Prica sitt andra mål i matchen när han lobbar bollen över Erik Dahlin.

Direkt i början av andra halvlek nickar Robin Söder in kvitteringen för Blåvitt efter ett hårt inlägg av Salomonsson och göteborgarna fortsätter att styra och ställa i matchen. Rosenborg har ett effektivt kontringsspel, men Göteborg är enligt rapporterna det bättre laget matchen igenom. Därför kommer Blåvitts 3-2-mål efter 78 minuter både logiskt och rättvist, överraskande nog är det Daniel Sobralense som gör det, kanske han hittat formen nu? Nån minut efter ledningsmålet är det ställningen kvitterad igen och matchen slutar 3-3.

Liverapportören väljer att lyfta fram speciellt Salomonsson och Sobralense.