fredag 29 juni 2012

En Mervan i obalans

Ex Öisaren Luka Mijaljevic verkar ha vaknat till liv under Henrik Larssons regi i Landskrona. 3 mål på de senaste 4 matcherna har det blivit. Inledningsvis verkar det ha blivit en del bänknötande för den hårdskjutande 21-åringen i Skåneklubben men nu verkar det ha lossnat för honom. Ser vi honom bredvid Emil Karlsson i Superettan 2013?
***
Frustration hos Mervan Celik blir allt mer påtaglig, följande citat är taget ur sportjournalisten Henrik Lemans blogg.

"
Blev riktigt förvånad när Mervan Celilk vägrade prata med mig efter U21-landskampen mot Malta (4-0) i går. Trodde först han skämtade, har ju träffat killen ett antal gånger, men han undrade bara "Vad vill du prata om?" och när jag förvånat sa "Fotboll, förstås" så svarade gaisaren "Jag vill inte prata med dig, du kan snacka med min agent, han står där"

Säsongen 2012 blev nog inte riktigt börjat som Mervan hade tänkt sig och han verkar ha hamnat i obalans. Hans agent är ständigt ute i media och försäkrar att det finns ett stort intresse, men inte mycket händer. Jag får lite vibbar av att det bara är ett spel för galleriet. Visst har det gått helt okej i U21-landslaget, men i GAIS har det mest gått i lås. Hoppas att andra halvan av säsongen börjar bättre för honom.
***
Dumt att kalla Luka för ex Öisare förresten. Han är ju faktiskt ÖISare och har sin familj här i Göteborg, därav spekulationerna om en återkomst.
***
Pratade med ÖIS klubbchef
Mats Janson i veckan. Han säger att det inte blir några nyförvärv så länge ingen lämnar truppen. Helt rätt enligt mig. Dels varför ska man bryta ett vinnande koncept och dels är det onödigt att påfresta lönebudgeten som inte är allt för stor.
***
Nya skadebekymmer i Blåvitt, fast den här gången är temat lårskador och inte korsbandsskador som det var 2008-2009. Många försvarare borta, tvingar det Håkan att öppna plånboken? Det snackas om
Mattias Bjärsmyr men han själv har sagt att han vill stanna i utlandet. Det känns dock som tiden är knapp att hitta en ny klubb där han är garanterad speltid så varför inte köra en halvsäsong i Blåvitt?
***
Det har varit förhållandevis tyst om "nya Rambergsvallen" det sista men den 19e juni spikade politiker i Göteborg budgeten och där fanns pengar till arenan med. När får vi se de första skisserna?


EDIT
: Precis när det här inlägget hade publicerats såg jag det här, vilket skulle innebära att Mervan går i Jimmy Durmaz fotspår till Gençlerbirliği.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar