måndag 4 juni 2012

Hrgota, Celik och Bärkroth..

Fem dagar kvar till matchen med stort M. Örgryte åker ner till Lund för att spela seriefinal mot Lunds BK, som igår slog Trollhättan med 2-1 efter ett sent mål av Alexander Nunez Cona. Lund står just nu på 22 poäng och har ännu inte förlorat, medan ÖIS ligger fyra pinnar bakom. Viktig match, såklart, skulle ÖIS förlora är man sju poäng bakom Lund och det tar man inte in hur som helst. Inga av lagen har egentligen någon vidare form trots att de är etta och tvåa. ÖIS kommer från två halvdana insatser och Lund gör detsamma, senast mot FCT var det ett långskott som seglade in med två minuter kvar och mot Utsikten näst senast var skåningarna t o m nära på att förlora.
***
Branimir Hrgota hade varit en prestigevärvning av Sonny Karlsson. Malmö känns som det hetare alternativet för honom, men han verkar vara en vettig kille, så vem vet?
***
Det är mycket positivism från GAIS-håll nu, men jag kan inte sluta tänka på vad som skulle hända laget om de åker ner i Superettan.
***
Mervan Celik sägs vara aktuell för nyblivna Serie A-laget Pescara, eller Delfino Pescara 1936 som de egentligen heter. Försvinner han så blir GAIS urusla offensiv ännu sämre.
***
Vad händer med Bärkroth? En utlåning till Örgryte resten av säsongen hade varit minst sagt roligt. Kanske inte så troligt dock.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar