tisdag 12 juni 2012

Straffpunkten avslöjar: Nasiru Mohammed till Häcken?

Den ghanesiska mittfältaren Nasiru Mohammed är aktuell för BK Häcken. Den f d kaptenen för Ghanas U17-landslag var under majmånad och provträna med Manchester City och skall om några veckor komma till Hisingen för att testa på spel. Enligt en afrikansk källa var City imponerade av Mohammed, men ville att han skulle gå till BK Häcken för att utvecklas. City skulle sedan få ”första tjing” på honom om de vid ett senare tillfälle skulle vilja det. Hur mycket sanning det ligger i det här återstår att se. Sonny Karlsson säger till Straffpunkten att Mohammed har ansökt om visum och kommer komma till Sverige när denna processen är klar om några veckor.

Det jag kunde luska ut via Google är att han är en offensiv mittfältare född 1994. Sonny Karlsson visste inte heller så mycket mer.
- Jag vet inte så mycket förutom det jag sett på de klippen jag fått. Han är en rörlig spelare med bra teknik, säger han. 

Vad det gäller de två brassarna, Eber och Hyago, så kommer dessa två komma någon gång under nästa vecka. Vilket datum det blir kunde Karlsson inte säga, för flygbiljetterna hade han ännu inte bokat. Det rör sig inte om något lån som jag först trodde, utan de ska vara här i en månad och testa på. Vad som händer efter det får vi se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

tycker att City och Häcken kan utveckla samarbetet lite, kanske kan city skicka över lite spelare som dom vill ska utvecklas. Finns säkert många trevliga spelare som vill ha lite speltid

Straffpunkten sa...

Absolut, men frågan är hur många som skulle vilja komma till en liten klubb i lilla och kalla Sverige?

Anonym sa...

Inte många...

Skicka en kommentar