måndag 11 juni 2012

Vad tycker du?

På fredag var det två månader sedan vi på Straffpunkten publicerade bloggens första inlägg, i skrivande stund har det publicerats 163 artiklar och vi har en bra bit över 10 000 sidvisningar. Nu vill vi ha er hjälp för att bli större och bättre. Vi vill komma väl förberedda inför omstarten efter EM-uppehållet och vill veta vad just du vill läsa om. Vad tycker du har varit bra och mindre bra?

Vill ni ha fler bilder, fler intervjuer eller fler reportage? Ordet är fritt. Skriv i kommentarsfältet, maila oss eller skriv till oss på Twitter all konstruktiv kritik är välkommen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att Straffpunkten.se är mycket trevlig läsning. Kul att det inte bara är de allsvenska lagen som figurerar i texterna - kör på i samma stil !

Bonke sa...

När det gäller de allsvenska lagen tycker att ni kan fokusera mer på åsikter istället för matchreferat. De flesta som läser tror jag ändå har sett matcherna. Men när det gäller de andra lagen är det guld att veta hur matcherna såg ut. Tack för en bra blogg!

Straffpunkten sa...

Bonke: Egentligen är det vår tanke att satsa nästan enbart på egna åsikter, men på grund av för mycket tid så har vi även ofta gjort ett helt matchreferat :) Tack!

Skicka en kommentar