fredag 29 juni 2012

Utsikten tar emot Skövde

Utsiktens BK har fem raka matcher utan förlust och imorgon gästar överraskningslaget Skövde AIK Ruddalen. Fortsätter sviten eller kommer säsongens femte förlust?

Hemmalaget är inne i en positiv trend och har fem stabila insatser bakom sig. Laget ligger på en fin sjunde plats i tabellen med femton inspelade poäng. I senaste matchen blev det oavgjort (1-1) i derbyt mot Qviding. Målskytt för Utsikten var Erik Svensson, vilket betyder att han kliver upp som ensam ledare i den interna skytteligan på sex mål. Ett problem med Utsikten den här säsongen har varit att de presterat sämre mot sämre motstånd, på hemmaplan har man t ex förlorat mot Limhamn och tappat poäng mot Sleipner och att tagga till i även dessa matcher är något laget måste jobba på.

Inför reserv-matchen mot GFF i veckan var David Lundström, Jesper Olofsson, Daniel Albano Neves, Martin Dohlsten, Niklas Tidstrand, Henrik Nikkilä, David Johansson, Joel Enerås och Daniel Edgren alla indisponibla. Om de var skadade eller om de bara vilades får vi veta under dagen. Positivt är att Anton Hysén är tillbaka och konkurrerar på allvar.

Bortalaget Skövde AIK har varit en positiv överraskning så här långt. Emil Karlssons förra klubb ligger på en fjärdeplats med 19 poäng, dvs sex efter ÖIS på kvalplats. I senaste omgången tog man en enkel seger hemma mot Norrby med 4-0. Hemmaspelet är mycket bra och laget har tagit tretton poäng på sex matcher på Södermalms IP. Bortaspelet är lite sämre, på fem matcher har man tre oavgjorda, en förlust och en vinst. Lagets bästa målskytt är Linus Johansson på fyra mål, men det är ganska många som kan göra mål och klubben har tre gubbar som står på tre mål var.

Avspark 16.00

0 kommentarer:

Skicka en kommentar