tisdag 10 juli 2012

Transfersnack: Majeed, Sana, Bagci och Krulj

På söndag kommer representanter från italienska Catania att vara på plats på Behrn Arena för att kolla in Waris Majeed, enligt Fotbollskanalen. Sonny Karlsson säger att det inte finns något konkret bud på honom och spontant så känns det som att det kommer krävas ganska mycket för att få Waris att lämna redan i augusti.
**
Det finns ett gediget intresse för Tobias Sana säger hans agent Anders Karlsson till GT. Malmö sägs vara ett hett alternativ, men Karlsson kan inte kommentera någonting ännu. Om jag fattar det rätt vill Sana vara en nyckelspelare, samt tjäna mycket pengar och det är upp till Blåvitt om man är villig att erbjuda detta.
**
Isa Bagci och Qviding FIF går skilda vägar. På grund av hans höga lönekostnader och önskan om att spela på en högre nivå så bryter parterna kontraktet ömsesidigt. Qviding förlorar en duktig anfallare, men läser man intervjun med Bosko Orovic och Bagci på Fotbollstransfers.com så verkar det här vara den bästa lösningen för båda parterna.
     Qviding har även gjort klart med vänsterbacken Igor Krulj från IS Halmia. Krulj har b la spelat i Halmstad BK och tyska SV Wilhelmshaven, där han, trots att laget låg i fjärdedivisionen, var heltidsproffs. Hans kontrakt sträcker sig över säsongen till att börja med.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar