fredag 13 juli 2012

Utsikten tar emot Karlstad

Imorgon är det dags för vårsäsongens sista match för Utsiktens BK. Bottengänget Karlstad står för motståndet.

På Tingvalla IP i söndags bröts Utsiktens förlustfria svit på sex matcher. Morgondagens motståndare, Karlstad, var laget som bröt sviten och Utsikten ska nu förhoppningsvis revanschera sig och gå på semester med en vinst i ryggen. Slutresultatet senast skrevs till 2-1, Karlstad gjorde två mål direkt i matchinledningen och Utsikten lyckades aldrig hämta upp underläget, Mihael Jevtic stod för UBKs enda mål. För Karlstad var det en välbehövlig seger, faktum är att det var deras första vinst sedan 26 maj och nu skiljer det ”bara” fyra poäng upp till Qviding på säker mark.

Utsikten kan gå på semester som seriefemma om alla resultat skulle gå deras väg. Blir det däremot förlust kan laget trilla ner på nionde plats, men överlag så ska Utsikten vara oerhört nöjda med sin vårsäsong, de är ju trots allt nykomlingar. Till morgondagens match återkommer Andreas Palmquist från avstängning, men David Lundström, Martin Dohlsten, Niklas Tidstrand, Daniel Albano Neves och Jesper Olofsson, som varit borta ett tag, får nog vänta på spel. Anton Hysén (känning) och Marcus Björk (sjuk) var också frånvarande inför förra matchen, men förhoppningsvis kan båda medverka imorgon. Positivt är, tro det eller ej, att Utsikten är fritt från avstängningar.

Jag ser gärna Erik Svensson och Mihael Jevtic på anfallet imorgon. Andreas Palmquist lär gå rätt i in i startelvan och är Björk frisk är också han ett alternativ till Dohlstens elva.

Avspark 16.00

0 kommentarer:

Skicka en kommentar