måndag 23 april 2012

Måndagsnotiser

Alieu Darbo, som tidigare har spelat i Örgryte IS ungdomslag, är klar för den engelska Premier League-klubben Wigan. Alieu, som senast kommer ifrån den franska klubben Le Mans, har i några månader befunnit sig på engelsk mark och provspelat med flera stora klubbar så som Newcastle, Sunderland, Wigan och Scunthorpe. Den 19-årige anfallaren har skrivit på ett 3-års avtal med klubben.

**
Robin Eriksson, som inför den här säsongen provspelade med ÖIS, men inte erbjöds kontrakt, har nu gjort fem mål på två matcher för sin nya klubb Kärra KIF i division fyra. Tidigare har Robin varit i både Häcken och testat lyckan som ungdomsproffs i Heerenveen (där han år 2010 blev utsedd till den holländska ungdomsligans mest lovande spelare). Han har även representerat Sverige U17 och U19 landslag upprepade gånger. Därefter har han åkt på en elak nackskada som har hämmat hans utveckling, vilket har gjort att han nu har fått ta några steg tillbaka och börja om på ny kula i Kärra KIF.

**
I samband med att IFK Göteborg inför den här säsongen värvade John Alvbåge lånade man ut Markus Sandberg till superettaklubben Ljungskile SK. Markus har efter en ganska så tung start, fem insläppta mål på två matcher, nu fått hålla sin första nolla. Den kom i fredags i 0-0-matchen mot exallsvenska Halmstad BK.

**
För er som har missat det så finns vi på Twitter under namnet Straffpunkten där ni kan följa oss, ställa frågor och komma med kritik.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar