onsdag 1 augusti 2012

Notiser

GAIS Jesper Florén gjorde idag comeback efter ett nästa tre månader långt skadeuppehåll. Han fick 75 minuter i GAIS U21-match mot BK Häcken. En match som GAIS sedermera förlorade med 3-2. Det var i samband med bortamatchen mot Elfsborg i våras som han ådrog sig en allvarlig fotskada som har hållit honom borta ifrån spel. Han blir i och med tillfrisknandet ett välbehövligt tillskott till GAIS i övrigt skadedrabbade trupp. Om den nya tränaren Jan Mak säger han så här i en intervju med GAIS-sidan 1894:

- Han brinner verkligen för det han gör och har en klar och tydlig idé om hur det ska gå till. Jag tror absolut att han kan få med vår trupp på det han vill göra under de återstående matcherna i allsvenskan
***
Örgryte vann som väntat stort mot kombinationslaget från Lysekil. Siffrorna skrevs till 12-1 i en match där bland annat Oskar Wallén gjorde 4 mål.

10 av de 12 målen kan ni se här:


***
Lärje-Angered som jag skrev om igår tog en enkel seger mot Skeplanda. Laget gjorde fyra mål och släppte inte in ett enda. Det ska bli kul att se vilka de lottas emot nästa omgång!
***
Tobias Sana genomförde igår (tisdag) en läkarundersökning i Amsterdam och allt mer pekar åt att en flytt blir av. Roligt för Tobias, tråkigt för Blåvitt.
***
Förra veckan blev det också klart att Utsikten kommer att få 700 000 kr av IOFF för att bygga ett nytt klubbhus. Detta efter att det förra olyckligt brann ner i april förra året. Bygget planeras starta nu i augusti. Kul och viktigt för Kiken

0 kommentarer:

Skicka en kommentar