torsdag 2 augusti 2012

Notiser

Varberg BoIS och GAIS har kommit överens om att förlänga lånet av Jonas Lindberg. 23-åriga Lindberg kom till GAIS 2010, men kan nu mycket väl ha spelat sin sista match för göteborgarna.
- Lindberg kommer att stanna hos oss. Vi lånar honom säsongen ut till att börja med, sen finns det olika lösningar, säger Varbergs sportchef Fredrik Mohlin till fotbolltransfers.com.
***
Ajax nummer 19, Tobias Sana, jagades av lag som Granada, Udinese och norska mästarna Molde, men valde holländarna. Ett beslut som i stor mån berodde på Zlatan Ibrahimovic.
– Sedan Ibrahimovic spelade i Ajax har alla barn velat spela för Ajax. Så ja, när jag fick samtalet från Ajax behövde jag inte fundera, säger Sana till Ajax officiella hemsida.
***
David Accam såg länge ut att välja Häcken och med tanke på att barndomsvännen Waris finns i laget så såg det bra för Sonny Karlsson. Nu har han gjort sitt val, och det blir inget spel på Hisingen. Helsingborg vann dragkampen och kanske var det Europaspel som lockade den vindsnabbe ghananen. Måste för övrigt nämna att det är riktigt roligt att Helsingborg igår slog de polska mästarna Slask Worclow med 3-0 på ett kokande Stadion Miejski. Bra för svensk fotboll.
***
Jag har börjat fundera lite över Häckens mittfält. I och med att Ericsson stannar så är det en mittfältare för mycket i truppen. Bjurström är snart redo för 90 minuter och kommer konkurrera på allvar om en plats i startelvan. Vem försvinner? Chatto? Finns det något lag som är villiga betala? Hans löneanspråk lär dessutom inte vara någon rolig historia.

Undra hur länge Vasquez, Drugge och Elvby orkar nöta U21?
***
Vad händer med Mattias Bjärsmyr månntro? Han hade några kilon för mycket på kroppen för att få kontrakt med Roda och snart är det väl dags att ”krypa” hem till Göteborg igen, va? Hade varit fint om Mild nobbade honom, alternativt gav honom ett löneförslag på 30-40000 i månaden. Han ska inte tro att han kan göra hur han vill. Vem vet? Han kanske blir nya Karl Svensson? 2015 skriver han kontrakt med moderklubben Hestra SSK och börjar jobba som snickare.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar